نتایج جستجو برای عبارت :

۸۹ شما فسنجون دارید یا قرمه‌سبزی؟

عیدتون مبارک. غم و غصه نخورید، شادی بخورید! می‌دونم که غم همیشه‌ی خدا در دسترسه و تازه اگه نباشه هم تا صداش کنی سه سوت خودشو میرسونه ولی شادی رو باید مثل فسنجون پاشی بری درست کنی و براش زحمت بکشی، اما بازم میگم شادی بخورید. چون اصولا غم مثل تخمه میمونه وقتی میخوری دیگه اونقدر میخوری که جونت درآد. هرچی میخوای نخوری باز میبینی که داری میخوری و خلاصه که شروعش با خودتونه و تموم کردنش با... نه نه! اصلا فکر نکنید که کسی میاد و نمیذاره بخورید نوچ! نها
دعوت میکنم از قرمه جانِ :)
دیدین چه شاهکاری کردم؟! گشنتون نشه ها! هدفم ازین که عکس قرمه خوشمزمو گذاشتم این بود بگم شما قرمه نخورده این همین و بس
+قرمه گیلانی  است و گوجه و بادمجون داره !
+مرا خواب میاید خواب!
+از ضررهای زود خوابیدن درشب ، گذاشتن چند پست پی درپی !
+دوساعت دیگه باید برم پی کارم و ۶ برم کلاس ... !
+قله کجایی ببینی قرمه درست کردم:) 
!نچ!۱
!نچ!۲
یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی قورمه‌سبزی است. این غذا که از بچه‌ها گرفته تا بزرگسالان، همه آن را دوست دارند، علاوه بر طعم خاص بوی دلپذیری دارد که نمی‌توان از کنار آن به سادگی گذشت. سبزی قورمه منجمد، محصولی پرکاربرد برای درست‌کردن قرمه‌سبزی است که تا حد زیادی دردسر قرمه‌سبزی درست کردن را کاهش می‌دهد. به این صورت دیگر نیازی به پاک کردن سبزی، خورد کردن و سرخ کردن آن نیست. تنها کافی است سبزی را از بسته خارج کنید و سپس درست کردن قرمه‌سبز
از صبح تا حالا از این خونه بقلی بوی قرمه سبزی میاد.
از اون قرمه سبزی ها که مادربزرگم می پخت.
مادربزرگ خدا بیامرزم خیلی مارو دوست نداشت و بیشتر دخترهاشو دعوت می کرد خونش، بنابراین تقریبا سالی یک بار می تونستیم از این قرمه سبزی ها توی خونش بخوریم.
و آخرین باری که خودش برای ما غذا پخت، به بیش از ده سال پیش برمی گرده، ولی آنقدر خوشمزه می پخت که هنوز مزه و بوش توی ذهنم مونده.
+ می خوام برم در خونه همسایه رو بزنم و بگم آقا لطفا یه بشقاب خورشت هم به من بد
دوستان از سالها پیش اسم غذایی بنام خورش ترشی قرمه که یک غذای اردبیلی هست رو شنیده بودم ولی تا حالا درست نکرده بودم شب قبل داشتم برای فردا ناهارفکر و برنامه ریزی میکردم که ناهار چی درست کنم یه لحظه یادم افتاد که خورش ترشی قرمه درست کنم .بالاخررره دست به کار شدم و این خورش مثل قیمه هستش فقط تفاوتش اینه که بجای لپه لوبیا چشم بلبلی استفاده میشه فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه

ادامه مطلب
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زم
چند تا نصیحت مهم و خوشمزه
تو زندگیت مثه قیمه نذری باش که دیگران برای بدست آوردنت از جون و دل مایه بذارن
تو زندگیت مثه فسنجون باش که هر کسی وسعش نرسه بخورتت
تو زندگیت مثه نیمرو باش نه املت که واسه خودت دوست داشته باشن نه گوجت
تو زندگیت مثه پیاز باش که حتی در حال خورد شدنم اونقدر قویه که اشک همرو در میاره
تو زندگیت مثه خیار باش هر وقت خوبی کردی یه تلخیم بکن که پرو نشن
تو زندگیت مثه آبگوشت باش که با سیلی صورتش سرخ نگه داشته همش نخود و لوبیاس ولی اس
سلام
موقع رفتن سمت سامرا، یه زن و شوهر با دختر کوچیکشون  تو ون،کنار ما نشستن. مرد اصفهانی بود و تو حرفاش معلوم شد از خادمین یک موکب تو عمود ۹۹۰ هستش. یادمون افتاد که ما تو اون عمود ایستادیم و استراحت کردیم، البته تو یه موکب عراقی... همینطور که نشسته بودیم همسرم دو تا چلوخورشت قرمه سبزی آورد که یکیش رو دادیم خانمای عرب، یکیشم بچه ها خوردن. انقدر هوا گرم بود من نتونستم بخورم! اما بچه ها خیلی دوست داشتن، خصوصا که تو  ظرف یکبار مصرف نبود و کنارشم تر
یادمه یه بار چند سال پیش مامانم فسنجون
درست کرده بود.اون موقع بعد از خوردن یه قاشق دیگه نتونستم به فسنجون لب بزنم.ولی دیروز
بعد از چند سال مامانم دوباره فسنجون درست کرد.قاشق اول رو پر کردم و با اکراه به طرف
دهانم بردم.لقمه رو جویدم و بعد در کمال تعجب دیدم که مزه اش رو دوست دارم.برام عجیب
بود که چطور مزه ای رو که قبلا دوست نداشتم این طور یک دفعه برام خوشایند شده. :)

رنگ خورش(خورشت؟آخرش نفهمیدم خورش
درسته یا خورشت.) فسنجون چه قدر قشنگه.یه رنگ قرمز
طرز تهیه فسنجون مجلسی و نکاتی برای طبخ آنخورش فسنجون مجلسی، یکی از غذا‌های سنتی ایران است که تهیه آن در مهمانی‌ها خالی از لطف نیست، زیرا این غذا طعم خوب و ظاهر زیبایی دارد. تمام غذا‌های سنتی ایرانی خوشمزه و لذیذ هستند، اما همه آن‌ها مناسب مجالس نیستند.
فسنجون طعم ترش و شیرینی دارد، از اینرو افراد بسیار طرفدار آن هستند. اگر به دنبال خوراکی مناسب برای میهمانی‌ها و مجالس خود هستید، فسنجون مجلسی گزینه مناسبی خواهد بود. این غذا از گردو و مرغ ت
میون این عصر شلوغ که تلاش میکنیم به یه جایی برسیم که عقب نمونیم دو تا سوال خیلی مهم ذهن آدمو به چالش میکشه یکی این که به کجا برسیم؟ و یکی دیگه اینکه از چی عقب نمونیم؟بعضی وقتا توی این شلوغیا یادمون میره که خودمون از زندگی چی میخوایم و چی باعث میشه که از این جا بمونیم و عقب افتاده بشیم.
خیلی از کسایی که میتونیم کنارشون توقف کنیم و از کنارشون بودن لذت ببریم توی رد شدن های از سر عجله از دستشون میدیم اونایی که چیزی به ما میدن که شاید کلی از زندگیمون
خورش قرمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قرمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.
ادامه مطلب
میون این عصر شلوغ که تلاش میکنیم به یه جایی برسیم که عقب نمونیم دو تا سوال خیلی مهم ذهن آدمو به چالش میکشه یکی این که به کجا برسیم؟ و یکی دیگه اینکه از چی عقب نمونیم؟بعضی وقتا توی این شلوغیا یادمون میره که خودمون از زندگی چی میخوایم و چی باعث میشه که از این جا بمونیم و عقب افتاده بشیم.
خیلی از کسایی که میتونیم کنارشون توقف کنیم و از کنارشون بودن لذت ببریم توی رد شدن های از سر عجله از دستشون میدیم اونایی که چیزی به ما میدن که شاید کلی از زندگیمون
از سرگرمی های این روزهام همینقدر میتونم بنویسم که یهو دلم هوس فسنجون میکنهبه مامانم میگم
بعد سه چهار وعده پشت سر هم فسنجون میخورم
عصرها نیمروی عسلی میخورم
ظهرها یک عالمه سیب و آلوسیاه میخورم
از صبح که بیدار میشم تا شب که بخوابم گات و فرندز میبینم
و هیچ کار مفیدی که از نظر خودم نتیجه داشته باشه نمیکنم.مثلا درس نمیخونم.ورزش نمیکنم.چیز جدیدی یاد نمیگیرم.مهارتهای قبلیمو تقویت نمیکنم.آشپزی نمیکنم.نمیرقصم.کتاب نمیخونم.
فقط وقت میگذرونم
از دست خ
 
قرمه سبزی مشهورترین خورشت ایرانی است که برای تهیه آن از انواع سبزی‌های معطر مانند: جعفری، پیازچه، گشنیز و شنبلیله استفاده می‌شود.
مواد لازم
1 کیلوگرم سبزی (تره، جعفری، کمی شنبلیله)
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان و یا 750 گرم با استخوان
100 گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
3 عدد لیمو عمانی
3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا، لیمو عمانی و 3 یا 4
۱. Bonding time [+به این سرعت؟:*]
۲. خاله جان ـو دیدیم کلاهشو تست کرد خوب بود چقدم به رنگش میومد [گف پشمال هرروز شفاف تر و جوون تر میشی:ذوق مرگ] + ذوق دسکشاشو داره ک شروع کنم ^_^ 
۳. ژله قلبی+ کشک بادمجون + قرمه سبزی + سالاد انار + ته دیگ نونی ترد و خوشمزه 
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار
آیاا  شده میهمانی خارجی داشته باشید و دوست داشته باشید با غذاهای ایرانی سورپرایزش کنید؟ اگر بخواهید چند غذای خوشمزه ایرانی را معرفی کنید چه می گویید؟ در این مطلب میخوام  معروف ترین غذاهای ایرانی از دید خارجی ها  را به شما معرفی کنم . این غذاها در سرتاسر دنیا به عنوان نماینده های آشپزی ایرانی شناخته می شوند و باید بگوییم که انصافا نماینده های خوبی هم هستند. به نظرتان بهترین غذاهای ایرانی کدام هستند.
 
 
 
1. چلو کباب ایرانی Chelo Kabab
 
 
2.قرمه سب
این اقایونی محترم همچین میگن 
دخترای امروزی غذا درست کردن
بلد نیستن انگار خودشون مثل 
مردای قدیم از کله صبح تا بوق سگ
کار میکنند
بابا شما رو که باید با بیل
ساعت 12ظهر از پتو بیرون آورد ...!
اصلا شمایی که ادعای پارک دوبل 
دارید فسنجون درست کردن بلدید؟؟
۱. رفتیم خونه خاله جان هم کادوشو دادیم کلی ذوق کرد هم براش شروع کردم کلاهشو بافتم چق رنگای کاموائه قشنگ بود + دایی جانم بعد مدتها دیدم
۲. انار شیراز + لوبیا پلو [من عااااشق قاطی پلو ـام] + قرمه سبزی
۳. مهیار یواشکی هی حرف میزد میگم چی میگی جوجه میگه میگم دوست دارم:دی♥ + باهم نقاشی کشیدیم رنگ زدیم بعد خاله جان ورداش زدش به در یخچالش ^_^
امروز از‌ مدرسه که برگشتم بوی قرمه سبزی میومد...من کلا با غذا کاری ندارم:/ینی غذا داشته باشیم من سر سفره میفهمم...وکلا سر گاز‌ نمیرم(قبلا هنوز دستمو نمیشستم میرفتم ولی الان بعد از نصایح مادر نه!!! :///)...رفتم تو اتاق شروع کردم کتاب خوندن(غذا رو گاز بود)یهو رایحه ای دلپذیر از سمت آشپزخونه اومد...
ادامه مطلب
امروز از‌ مدرسه که برگشتم بوی قرمه سبزی میومد...من کلا با غذا کاری ندارم:/ینی غذا داشته باشیم من سر سفره میفهمم...وکلا سر گاز‌ نمیرم(قبلا هنوز دستمو نمیشستم میرفتم ولی الان بعد از نصایح مادر نه!!! :///)...رفتم تو اتاق شروع کردم کتاب خوندن(غذا رو گاز بود)یهو رایحه ای دلپذیر از سمت آشپزخونه اومد...
ادامه مطلب
بابا موسم گل رو گوش میده با صدای خانوم پوران و با خواننده همخوانی میکنه. من دارم قرمه سبزی و زرشک پلو درست میکنم؛ میگه خسته نکن خودتو. غذا از بیرون میگیریم؛ گفتم درست میکنم فردا که سرکارم بخوری بدونی خیلی دوستت دارم. گفت میدونم دوستم داری بیا چای بخوریم؛ چای دم کردم با گل محمدی و بهارنارنج و هل و زعفران و دارچین. چای خوردن رو با تو دوست دارم که بهترین رضای دنیای منی.
اقای همسر یک ماموریت فوری دو روزه براش پیش اومد 
عاقا رو صحیح و سالم فرستادیم ماموریت، سرماخورده و نحیف و نالان تخویلمون دادن... 
 
صدای گرفته و تب کرده و رنگ و رو رفته و ... 
 
خونه رو حسابی گرم کردم و بخور و لیمو و شلغم و .. هم که خدا رو شکر موجود بود! 
 
از لحاظ ویتامین که تامین شد فرستادمش بره بخوابه که به نیم ساعت نکشید اه و ناله ش بلند شد ... تب و لرز کرد شدید  .. الان  من عکس بفرستم تشحیص نمیدین زیر این حجم پتو ممکنه ادم خوابیده باشه :))
 
ولی انصاف
امروز صبح تصمیم گرفتم مامانینا رو دعوت کنم شام
ما طبقه بالای خونه مامانیم
صبح رفتم و دعوتشون کردم
اومدم و گردو شکستم و آسیاب کردم تا یه فسنجون که غذای مورد علاقه خانوادمونِ بار بذارم
خونه رو مرتب کردم 
حتی اون لباس قشنگم و پوشیدم
مریم میخواست بیاد دیدنم و خرمالوهای باغ و برام بیاره
خرمالوهایی که شبیه ❤️هستن و طعم عشق میدن
ادامه مطلب
دخترا دیشب با آبجی اینا رفتن روستا.من مخالف بودم ولی آبجی گفت کار دارم اگر میشه بیان که نی نی تنها نمونه.همسر هم گفت گناه دارن دوست دارن برن و این مدت تو قرنطینه و کلاس مجازی اذیت شدن و دیگه اجازه دادیم برن.البته کلاساشون که به همون روال قبل هست و همه ی کتاباشونو با خودشون بردن.دیروز مدام سروصدا می کردن و جیغ شون خونه رو برداشته بود الان که نیستن واقعا جاشون خالیه و دلم تنگشونه.گاهی هم از سکوت زیاد میزنه به سرم.گاهی فکر می کنم از پایین یه صدای
خورش فسنجان عسلی
واقعیت
رو بخوام بگم خورشت های اصیل ایرونی، همشون برای من خوشمزه و دلچسبن ولی
خورش فسنجان عسلی یه چیز دیگه اس. اغراق نکردم اگه بگم خورشتی نیست که به
اندازه فسنجون دوست داشته باشم. البته من تنبلم و با اینکه این غذا رو خیلی
دوست دارم، فقط گاهی برای مهمونی ها درستش میکنم. شاید به این دلیل که
پختش زمان و حوصله ی زیادی میخواد. دراین مطلب طرز تهیه خورشت فسنجون رو
مرحله به مرحله میذارم برای اون دسته از دوستانم که خیلی این خورشت رو
عرض کنم حضورتون که، خب من یه مدت خوابگاه بودم، به لحاظ تنها زندگی کردن عرض میکنم یا همون جدای از خانواده بودن، بعد همون زمانم یه جوری میخوردم مینوشیدم که یه سری یکی از بچه ها صبح چشاشو باز کرد رسید کنار میز دید من دارم نون پنیر میخورم، همینجوری لیوان چاییشو میبرد بذاره تو سینک خیلی جدی برگشت بهم گفت اینقد نون پنیر نخور بدبخت، سندرم پنیر میگیری تو آخر :| و خب من با اقتدار به همین مدل خوردن نوشیدن ادامه دادم تا فارغ التحصیل شدم :| البته یبار نیت
فردا سینا بر میگرده خونه ، چقد خوبه که هست و من و بهار سینا رو داریم.
تو این چند روز خونه رفت رو هوا ، بریز و بپاش حسابی 
فردا صبح باید دست به کار شم و قبل رسیدن سینا خونه رو کن فیکون کنم.
ناهار چی درست کنم؟
آها یه قرمه سبزی جاافتاده
زن ها به جنگ نمی‌روندفقط موقع خداحافظیبا نگاه شان به مردها می‌گویندزنده بمانید و برگردیدخانه ای برای آرام گرفتنقلبی برای دوست داشتنو امیدی برای بزرگ شدندر انتظار شماستو همۀ مردها برای برگشتن به خانه استکه می‌جن
بعضی روزا اتفاقای ناخوشایند پشت سرهم اتفاق میفتن.مثلا امروز که رفته بودیم بیرون تو فروشگاه در یخچال رو که باز کردم دستم به یه چیزی گرفت برید و یهو دیدم داره خون میاد ازش.بعد هم اومدم از کنار قفسه رد شم یکی از کنارم رد شد و دستم خورد به گوشه قفسه که لبه تیز داشت.وقتی هم می رفتیم اون طرف خیابون وسط خیابون وایساده بودیم تا رد شیم یه موتورسوار هول کرد نزدیک بود بزنه بهمون:|
همه اینا به کناررر ظهر قرمه سبزی گذاشتم وخوابیدم . با صدای زنگ در همسر از خو
یک قابلمه بردار، تا نیمه آب بریز. ته مانده‌ی قرمه سبزی ظهر را تویش خالی کن و روی شعله ملایم بگذار. حالْ کاکتوس را از ریشه دربیاور، خاکش را توی قابلمه بتکان و نگینی خرد کن. جوراب های بوگندوی صمد را هم ساطوری و اضافه کن؛ بگذار خوب چرکش قوام بیاید. نمک و پودر سیر به میزان لازم. در این مرحله باید قسمتی از موهای چربت را بچینی و توی قابلمه بریزی. یک سوزن توی انگشت سبابه‌ات فرو کن و اجازه بده یک قطره از آن مایع سرخ رها شود. شعله را کمتر کن، ملاغه را برد
به دست آوردن نمره ۲۰ و یا کسب درصد ۱۰۰ در آزمون های آزمایشی همیشه برای ما خوشایند هست. اما اگر این نمره ۲۰ و این درصد ۱۰۰ برای درسی مثل عربی باشه، رنگ و بوی دیگه ای داره. اگر بخوام دقیق تر مزه این موفقیت رو برای تو شبیه سازی کنم میتونم اون رو مثل نوشیدن یک لیوان شربت آبلیمو با تکه های یخ در گرمای ظهر مرداد ماه تجسم کنم و یا شاید ته دیگی که روش قرمه سبزی ریختی و در حال شمارش معکوس برای بلیعدنش هستی. میخوام بگم این موفقیت واقعا متفاوت هست و میتونه ب
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
متن زیر رو حتما بخونید و برای افراد مهم زندگیتون بفرستید فریب زندگی #اسلایسی را نخوریم.یک نفر عکسی از پاهای تُپل نوزادی را در توئیتر به اشتراک گذاشته و زیرش نوشته: اگر می‌خواهید گاز بگیرید برید ته صف!صدها نفر برای این پاهای بامزه غش و ضعف رفته‌اند. چند نفر نوشته‌اند همین فردا میرم «شوور»! می‌کنم، دو_سه نفر نوشته‌اند اصلاً من به عشق همین پاها میخوام بچه‌دار شم و...مردی روی نوک کوهی ایستاده و دست‌هایش را باز کرده و نوشته: زندگی یعنی فتح قله
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
تی‌ای یکی از درسام نمره یکی از تمرین‌ها رو آپلود کرد با این توضیح: "کسایی که شماره دانشجویی‌شون تو این لیست نیست تمرینشون یا ایراد داشته یا ناقص بوده یا تحویل ندادن."
معنی این حرف توی دانشگاه که ممکنه تمرین‌ها خیلی هم تیپیکال نباشن اینه: به‌جای اینکه خودت روی تک‌تک سوالا کار کنی و احتمالا یکی‌-دوتاشو بلد نباشی، سوالا رو نفری یه دونه بین دوستات تقسیم کن و بعد همه‌تون هر سوال رو از روی کسی که اون سوال بهش محول شده بنویسید. اونم توی وقت ناها
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل دست نخورده ای ا
قُرمه‌سبزی، قورمه سبزی یا خورشت سبزی از خورشت‌های ایرانیان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است که معمولاً با برنج سِرو می‌شود. این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک ی
بیشتر ما تصور می کنیم که یک فرد گیاهخوار از نصف لذت های دنیا مثل خوردن شیشلیک، همبرگرهای آبدار، استیک یا حتی قرمه سبزی بی نصیب است. اما اشتباه نکنید. شاید فردی که رژیم گیاه‌خواری را انتخاب کرده گوشت گوسفند، گوساله، مرغ یا ماهی نخورد، اما غذاهای بسیاری برای انتخاب دارد که از سلامت و غیرمضر بودن تقریبا همه آن ها مطمئن است.
وگان بودن به معنای این نیست که فقط کلم و سبزی و هویج بخوریم، بلکه با حبوبات، سویا، انواع سبزیجات و میوه ها هم می توان غ
بی شک هرکسی خصلت هایی دارد که تعدادی از آن ها ویژه هستن.
فور مثال پرحرفی ، خساست یا بددهنی!
ازاین رو خدای مهربانم را شکر میکنم که عمده اطرافیانم مرا با خصلت حواس پرتی میشناسند نه با موارد بالایی!!
صبح که بار وبندیلم را بر دوشم نهادم و رفتم تمام طول مسیر را به این فکر میکردم که یک چیزی جا گذاشتم!
و زمانی که وسایلم را مرتب کردم متوجه شدم خیلی بیشتر از یک چیزی را جاگذاشتم!!
شارژر لب تاب، ظرف غذا  که داغ این یکی از همه بدتر به دلم ماند ، غذام قرمه سبزی
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل دست نخورده ای ا
بیشتر ما تصور می کنیم که یک فرد گیاهخوار از نصف لذت های دنیا مثل خوردن شیشلیک، همبرگرهای آبدار، استیک یا حتی قرمه سبزی بی نصیب است. اما اشتباه نکنید. شاید فردی که رژیم گیاه‌خواری را انتخاب کرده گوشت گوسفند، گوساله، مرغ یا ماهی نخورد، اما غذاهای بسیاری برای انتخاب دارد که از سلامت و غیرمضر بودن تقریبا همه آن ها مطمئن است.
وگان بودن به معنای این نیست که فقط کلم و سبزی و هویج بخوریم، بلکه با حبوبات، سویا، انواع سبزیجات و میوه ها هم می توان غ
به نام خدا
تمام این دو سه هفته ی گذشته برام توی چنتا سوال خلاصه شده که جواب هیچ کدومشونو پیدا نمی‌کنم :|
یکم: به قول قدیمیا از محبت خارها گل میشن یا به قول جدیدیا برعکس؟
دوم: روزه بی نماز مثل اشکنه بی پیازه یا زنبور بی عسل یا قرمه سبزی بدون سبزی؟ (عذاب وجدان رهایش نمی‌کند زیرا نمازش قضا شده و پدرش او را مسلمان یه ماهه‌ای صدا می‌زند)
سوم: خوشحال باشیم که ربنای شجریان داریم یا ناراحت باشیم که ماه عسل نداریم؟
چهارم: چرا کتابا انقد گرون شده امسال؟
دیروز خنجر کلی التماس کرد که باهاش برم آش یا سیب.خب آش انتخاب کردم در حالیکه ناهار یه ظرف پر خورشت بامیه داشتم!بازم جای همیشگی و بازم شله قلمکار....
تو راه خونه هم کمی....
وقتی می خواستم سوار شم دیدم دست چپشو گرفته .فکر کردم داره سکته می کنه.بهش زنگ زدم گفت خوبم!رفتم خونه و  تا یه ساعت خبری ازش نبود!بعدش گفت حالش بد شده و با آژانس رفته خونه.دوستش میاد دنبالش و میرن کلاس...
از اون طرف بابا هوس قرمه کرده بود .به یاد اسبق!دو پرس گرفتیم و خوردیم!بعدش پدر گ
بیشتر ما تصور می کنیم که یک فرد گیاهخوار از نصف لذت های دنیا مثل خوردن شیشلیک، همبرگرهای آبدار، استیک یا حتی قرمه سبزی بی نصیب است. اما اشتباه نکنید. شاید فردی که رژیم گیاه‌خواری را انتخاب کرده گوشت گوسفند، گوساله، مرغ یا ماهی نخورد، اما غذاهای بسیاری برای انتخاب دارد که از سلامت و غیرمضر بودن تقریبا همه آن ها مطمئن است.
وگان بودن به معنای این نیست که فقط کلم و سبزی و هویج بخوریم، بلکه با حبوبات، سویا، انواع سبزیجات و میوه ها هم می توان غ
۱. [- ینی بچه خودمون خواستنی نمشه؟ + ملوم نی ..مامانش که خواستنیه اونم حتما میشه دیه:*] [+ دلم برات تنگ شده]
۲. قرمه سبزی مامان پز خوشمزه + یه عالمه عسل آبلیمو با آب جوش 
۳. فیلم lemony snickets: a series of unfortunate events ـو دیدم [یاد دوران مدرسه افتادم که چق عاشق این شخصیتاش بودم .. کتابخونه مدرسه چنتا از کتاباشم داش یکی در میون .. میرفتم میگرفتم میخوندم .. فهمیدم مث ک جدیدا یه سریالم براش تو netflix ساختن که چقدم بازیگراشو شبیه همی فیلمه انتخاب کردن] + فیلم how the grinch stole the c
یک وقتی خسته می شوی از تکرار و یکنواختی و وقت کُشی
و بی تفاوتی و سوختن و سوختن و سوختن... نمی سازی. تو نمی توانی بمانی و بسوزی و بسازی و فشرده نشوی!تو نمی توانی دسته ی داغ کتری در حال جوش
را دستت بگیری و آخ نگویی!نمی توانی گوش هایت را ببندی تا صدای سرسام آور
کامیون های توی جاده را نشنوی!نمی توانی قرمه سبزی سردِ یخچالی را بخوری
و چربیِ یخ زده اش روی زبانت نماسد!نمی توانی فنجان داغ چایی را ببینی و از نوشیدنش صرف نظر کنی!نمی توانی آهنگ مورد علاقه ات ر
خورشت آلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم ملس و مطبوعی دارد.
خورشت آلو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. در تهیه خورشت آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.
برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو با گوشت، با مجله دلتا همراه شوید.
مواد لازم :
گوشت خورشتی: 450 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 4 حبه
آویشن تازه: یک قاشق چای‌خوری
برگ بو: یک عدد
پودر پاپریکا: یک قا
بی‌خوابی‌های ماه رمضان. آرامش نسبی بعد از مواجهه با ترس قدیمی. پادکست گوش دادن. ضد حال خوردن از سمت همگروهی عزیز و پیچاندن متقابل! فلسفه‌ی علم. تکرار حس عدم تعلق. گزارش‌ها و مقاله‌ها. میزانِ معقولِ صرفِ پول جهت زیبایی! قتل‌های الفبایی. کدِ شبکه عصبی. استرس شب‌های قدر! جذابیت دنیای ریاضیات. سن‌پترزبورگ. بررسی احتمال نیم‌چه گیک بودن! انتخاب دکتر. ترکیب لازانیا و قرمه‌سبزی. صحبت‌های نویسنده‌ی فیلم‌نامه‌ی ایمیتیشن گیم بعد از گرفتن اسک
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.قورمه سبزی
تاریخچه قرمه سبزی
سفارش آنلاین غذا در تهران
سفارش آنلاین غذا
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ ب
بسم الله الرحمن الرحیم...
 
یکهویی و غیرمنتظرانه همان دم دمای غروی زنگ زدن که شب میان تا کوله پشتیمون قرض بگیرن برای سفر اربعین....
من هم یک تعارفی برای شام زدم  که گرفت...
خلاصه  دویدم توی اشپزخانه و سریع برنج پیمانه کردم...
امین که تاچند لحظه پیش گیر داده بود قرمه سبزی بپز قرمه سبزی بپز و من هم درجوابش میگفتم ؛ نمیشه نمیشه قرمه سبزی آداب دارد.... 
ایستاد دم اشپزخانه و گفت:پس فقط برنج درست کن یه غذایی از بیرون میگیرم.....
بنظر بدنمیگفت...مهمان یهویی غ
بلاخره بعد دو سال و نیم امروز موقع تماشای Tor Mil توی Cinema Pub به ذهنمون رسید که کانادا چجوریه
تصور کنین که چایی درست کردین
و توش فقط چایی ریختین
حالا به این چایی سیاه، یکمی قرمه سبزی اضافه کنین
و بعدش مقداری خورشت قیمه
و مقداری دوغ
و مقداری اش رشته
و بعدش لوبیا پلو
و بعد به اون یکمی عن از دستشویی بردارین و اضافه کنین
و داخلش
یه نوار بهداشتی خونی
و به اون یه شامپو
و یه صابون
و کلی لوازم ارایش
مخلوط شما اماده هست.
از تیکه های مختلف میاد که به هم هیچ ربط
امروز بعد از اتمام آزمون استخدامی، با دوستمان تصمیم گرفتیم به تلافی تمام خوشی های نکرده مان در دوران کارشناسی، برویم دوری بزنیم و خوشمزه جاتی بر بدن بزنیم تا شاید کمی از حسرت گذشته از دست رفته کاسته شود و مرهمی باشد بر آمال چند ساله مان!
از آنجا که ظهر بود و وقت ناهار، خواستیم فقط کمی ته دلمان گرفته شود و جا برای ناهار بماند. این شد که قارچ سوخاری سفارش دادیم (دلتان نخواهد، دل ما که خواست!). بعد از کلی انتظار کشیدن، یک عدد ساندویچ جلویمان خود
امروز سر یه چیزی اعصابم خیلی خورد شد؛ بعد کلاس مزخرف دانش خانواده موندم که اصلاحیه بنویسم،‌ بعد گفتم با سرویس ۷ و ۲۰ برگردم. ساعتای ۷ و ۸ دقیقه بلند شدم رفتم یکمم زود رسیدم، گفتم عیب نداره دیگه ۷ و ۲۰ میاد. همین جوری گذشت و گذشت آخرش ساعت ۷ و 44 دقیقه اومد!!!!!! خییلییی این رو اعصابه که سرویس پرستاری تو ترافیک میمونه دیر میاد! بعد همش تو دلم میگم بزار الان دیگه زنگ بزنم طنین ولی هی میگم نه این همه وایسادی الان میاد://// بعد ۵ دقیقه بعد میگی کاش ۵ مین
ظهر دختر خاله ام برام قیمه نذری آورد...حالا برا شب و فردا ظهر منتظر اون زرشک پلو با مرغ و قرمه سبزی هستم. میرسد ان شاءالله... 
 
+ از ظهر تا الان خواب بودم. و بازم بی حال و کسلم... گندش بزنن! :|
 
+ دلم دیدن یک عالمه از کنسرت های یانی رو میخواد. خیلی زیاد... خیلی یک عالمه ! ولی نتم اینجا خیلی ضعیفه. حتی یکیش هم بخواد با این نت دانلود شه اونقد طول میکشه که مطمئنا به جنون خواهم رسید و باید ببرنم ابن سینا اون وقت ! :(((
 
+ حالم یه جوریه ! :|نازنین میگه چجوری؟ میگم
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
خورش
قورمه سبزی را می توان محبوب ترین خورش در میان ایرانیان به شمار آورد ،
این خورش خوشمزه از گوشت خورشتی ، لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی ، سبزی مخصوص
خورش ، لیمو عمانی به همراه چاشنی ها و ادویه های مخصوص قورمه سبزی تهیه می
شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی اصیل ایرانی
می توانید برای ۵ نفر خورش قورمه سبزی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری خورش قورمه سبزی تهیه کنید می
طرز پخت  قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.قورمه سبزی
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل
جوجه فسنجان کباب
خوردن همیشه لذت بخش بوده است و کمتر کسی را داریم که از خوردن آن سر باز
بزند. درست کردن کباب فوت و فن هایی دارد که افراد کمی هستند که به آن مسلط
هستند، کباب جوجه فسنجون نیز یکی از کباب هایی است که علاوه بر اینکه
طرفدار دارد، درست کردن آن نیز خیلی سخت نیست. ما در این پست آموزش آشپزی راه راحت تری را برای شما در نظر گرفته ایم. امیدواریم تا انتها با ما همراه باشید.

 

 
طرز تهیه جوجه فسنجان
 
برای تهیه این جوجه فسنجان خوشمزه ابتدا م
حرصم میگیرد از آدمای خارج نشینِ همیشه نگران. وقتی میان ایران هی غرغر میکنن چرا خیابونا اینطوری شده، چرا شهرا اینطوری شدن، چرا خونه ها دیگه کاهگلی نیستن، چرا دیوارا دیگه آجری نیستن، چرا فاطی قلنبست، چرا آب تو تلنبست؟ عزیزِمن خودِ تو اونور مگه‌تو خونه ی گنبه ای زندگی میکنی که حالا توقع داری تمام‌شهرها شکل اصیل خودشون رو حفظ کرده باشن و مردم آب از جوب بیارن؟ نمیگم خوبه یا بد فقط میگم تویی که اونور تو شهرای مدرن و خونه های هوشمند زندگی میکنی و
با یه اپ جدید اشنا شدم. می‌تونی توش با ادم های مختلف از همه‌ جای دنیا مچ بشی و مکالمه کنی.
با دو تا مکزیکی دوست شدم. یکیش گفت یه خوک درون دارم‌. غذاهای مملکتتونو معرفی کن بهم. یه چندتایی گفتم و گفتم نوبت توعه. گفت یه غذا دارن که اسمش tacos عه. در واقع یه کتگوری از غذاهاست. Taco de suadero که در واقع beef tenderolin ه. و غیره. یه غذایی دارن که اسمش mole ه. ظاهرش کپی فسنجون‌ه ولی توش شکلات داره! و خیلی چیزای دیگه.
با یه ترک و دو تا ایرانی هم حرف زدم. با هر دو ایرانی دعو
خورش قرمه سبزی یه غذای اصیل و کاملا ایرانی هست که طرفداران بسیار زیادی در ایران و در دنیا دارد
من که خودم به شخصه عاشق خورش قرمه سبزی هستم اکثر بانوان ایرانی هم با نحوه درست کردن
این خورشت آشنا هستند ولی ما امروز میخوایم برای کسانی که بلد نیستند این خورشت خوشمزه رو درست کنند
یا بلد هستن ولی فوت و فن های درست کردن خورش قرمه سبزی رو نمیدونن رو به شما یاد بدیم

خورشت قرمه سبزی
واسه درست کردن خورش قرمه سبزی خوشمزه حداقل ۲-۳ ساعت وقت لازمه تا قشنگ خ
خورش قرمه سبزی یه غذای اصیل و کاملا ایرانی هست که طرفداران بسیار زیادی در ایران و در دنیا دارد
من که خودم به شخصه عاشق خورش قرمه سبزی هستم اکثر بانوان ایرانی هم با نحوه درست کردن
این خورشت آشنا هستند ولی ما امروز میخوایم برای کسانی که بلد نیستند این خورشت خوشمزه رو درست کنند
یا بلد هستن ولی فوت و فن های درست کردن خورش قرمه سبزی رو نمیدونن رو به شما یاد بدیم

خورشت قرمه سبزی
واسه درست کردن خورش قرمه سبزی خوشمزه حداقل ۲-۳ ساعت وقت لازمه تا قشنگ خ
پچ‌پچ‌ شب‌ها. گشنمه‌ها. بیرنج خواستن‌های. درد پاها. قرمزی رگ‌ها. قرمزی زن‌ها. ران‌ها. ران پهنِ ران گرمِ ران نرمِ ران سفیدها‌. زن‌ها. تفاوت جنس‌ها. آسایشگاه‌ها. قبرستان‌ها. قربستان‌ها. قرمه سبزی‌ها. شوخی‌ها. سایه‌ها روی دیوارها. بیداری‌ها. در خواب بیدارها. در بیدار خواب‌ها. عصبانی‌ها. زدن‌ها. زنده به گور کردن‌ها. مهره به مهر زدن‌ها. مرده به زندگی کردن‌ها. پرده‌ها. ترس‌ها از جای نو‌ها. کهنه‌ها. مرده‌ها. زنده مرده‌ها. صداهای متناس
پچ‌پچ‌ شب‌ها. گشنمه‌ها. بیرنج خواستن‌های. درد پاها. قرمزی رگ‌ها. قرمزی زن‌ها. ران‌ها. ران پهنِ ران گرمِ ران نرمِ ران سفیدها‌. زن‌ها. تفاوت جنس‌ها. آسایشگاه‌ها. قبرستان‌ها. قربستان‌ها. قرمه سبزی‌ها. شوخی‌ها. سایه‌ها روی دیوارها. بیداری‌ها. در خواب بیدارها. در بیدار خواب‌ها. عصبانی‌ها. زدن‌ها. زنده به گور کردن‌ها. مهره به مهر زدن‌ها. مرده به زندگی کردن‌ها. پرده‌ها. ترس‌ها از جای نو‌ها. کهنه‌ها. مرده‌ها. زنده مرده‌ها. صداهای متناس
معمولا افراد وبلاگ نویس هر از مدتی از تجربیات خود در دوران وبلاگی خود حرف می‌زنند. اما کم شده است که بلاگری بیاید از زیان‌هایی که از وبلاگ نویسی داشته است، صحبت کند. برخی هم خیلی آرام ضررهای وارد شده را می‌پذیرند و وبلاگ خود را خاموش می‌کنند.
همه جا بیشتر صحبت از مزایای وبلاگ نویسی است و خب طبیعی هم هست. ما عادت داریم به دنبال دلایلی بگردیم تا کار خودمان را تایید کنیم. معمولا دانشگاهی که درس می‌خوانیم را بهترین می‌دانیم، کارهایی که انجام
تو کلینیک داشتم ناطوردشت مزخرف رو می‌خوندم. یه‌جایی هولدن گفت حاضر بودم همه‌ی پولم رو بدم، اما جلوشون گریه نکنم.
شاید کمتر از یک ساعت بعد، جلوی دکتر و خانم ص بغض کردم. حاضر بودم حقوقمو ندن، اما جلوشون بغض نکنم.
در عرض حدود همون یک ساعت تصمیم گرفتم که از فردا دیگه نرم کلینیک. اشتباهم همین بود، باید این تصمیمو می‌ذاشتم یک دقیقه‌ی آخر می‌گرفتم، اون‌وقت محکم خداحافظی می‌کردم. یا حداقل همون لحظه‌ای که تصمیم رو گرفتم باید اعلامش می‌کردم و نم
دلم هوس یک غذای درست و حسابی را کرده است. غذای درست و حسابی یعنی چیکن استراگانوف با پلو و سیب زمینی سرخ کرده. فکر کنم پلو جدای چیکن استراگانوف است برای همین او را (بله او، چون پلو یک شخصیت مهم و اصیل است.) جدا گفتم، البته فکر کنم سیب زمینی سرخ کرده روی همان چیکن استراگانوف است ولی خب چون عقلم نمیکشید جدا گفتم. من بیشتر اوقات عقلم نمیکشد. به جز چند دقیقه پیش که پدرم گوگل کرُم مشکی اش را نشان داد و گفت این را سفید کن و من در دو ثانیه سفیدش کردم و ذوق
نمیدونم از کجا شروع کنم هر چی یادم بیاد مینویسم +هفته قبل شب یلدا مامان اینا پسرعمه رو مهمون کردن و به من گفتن بیا اما من گفتم وقتی شوهر از کار بیاد میام دیگه ساعت شش رفتیم شیرینی خریدیم و رفتیم عمه و عروسش و شوهرش اومده بودن عمه م همیشه منو میدید خیلی خوشحال میشد اونشب رنگ پریده و گرفته بود ازش سوال کردم گفت سرم گیج میره دیگه سریع اومدن دکتر تا رسیده بودن فشارش شده بود بیست و دوحالش بد شده بود و سه ساعت شد که نیومدن و پسر عمه و زنش هم رفتن بعد
نمیدونم چم شده حالت تهوع دارم و سرمم درد میکنه. چیزیم نخوردم جز نهار که قرمه سبزی بود. جات حسابی خالی. ولی الان نمیدونم این سردردو چیکار کنم. هوس فرنی کردم درستش میکنم شاید از گشنگی حالم اینجوری شده :/ 
عصری اینترنتم خراب شد. مال همراه اول نمیدونم چرا هی من میخواستم سرچ کنم مطالبو هی نمیشد الانم گوگل باز نمیشه نمیدونم چرا شاید باید با ف ی ل ت ر شکن برم :/ خلاصه که اصلا تمرکز ندارم دیگه برای کتاب خوندن. بیرونم رفتیم چه بارونی میاد. رفتیم مها رفت دا
خورش فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورش های ایرانی است که به دلیل اینکه طرفداران زیادی دارد به روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. خورش فسنجان از مجلسی ترین و گران قیمت ترین خورش های ایرانی محسوب می شود.
احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان (Fesenjan) خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
 
طرز تهیه خورشت
میگن حس شما بعد از مهاجرت سه فاز اصلی داره: ماه عسل (همه چی خوبه، همه چی هیجان انگیزه، همه جا خوش میگذره، وای برم تجربه کسب کنم)، افسردگی (دلم نون بربری میخواد، دلم برای قرمه سبزی مامانم تنگ شده، کاش الان تو کوچه خودمون بودم، مقنعه جونم کجایی موهامو زیرت قایم کنم)، و پذیرفتن (عادت می کنم، پاتوق پیدا می کنم، خونه م واقعا خونه میشه، حس تو مسافرت بودن رو از دست میدم).
ماه عسل من شیش ماه طول کشید. برای آینده م تصویرای رنگی رنگی می ساختم. وقتی میرفتم خ
هیچ وقت فکر نمی کردم غم انگیز ترین تصویری که از زندگی توی ذهنم نقش می بنده صحنه ی یک پاسپورت روی باجه ی دفتر پیشخوان باشه!
باز پناه اوردم به نوشتن؛تلافی شونه هایی که نبودن تا اشک هامو خالی کنم،لای تک تک این سطر ها پر از بغضه...
قبلاً همین جا نوشتم،مدتها بود تنفر عجیبی نسبت به زندگی پیدا کرده بودم.حتی گاهی خودکشی رو مرور میکردم و به نتیجه نمی رسیدم.اما با چیزهای کوچکی که هنوز بهشون دلخوش بودم خودم رو سرگرم میکردم. سعی میکردم فراموشی رو با کمک او
+ هر کاری کردم بخوابم نشد. این دو سه روز به قد کافی از قبل داروهاشون خوابیدم... 
 
+ شب عاشورا خدا حوصله اش نشد برام قرمه سبزی و زرشک پلو جور کنه به جاش شعله تبم رو داد بالا و پاشو رو گذاشت رو پدال ضربان قلبم و سیفون سلولا و پلاکتم رو کشید و از همه ور داشتم کن فیکون میشدم که بردنمICU بستنم به یه مشت دارو و آنتی بیوتیک و محرک و مدر و فلان و بهمان... از این ور بهم دارو میزنن از اون ور داروی مدر میدن که ورم نکنم... اخه ای افم 30 اینجوریاست فرتی ورم میکنم...  د
ناهار را قرمه سبزی دست پخت مادرم خوردیم با پیاز آبلیمو زده...قرمه سبزی هایی که درست کرده تا فریزر پانسیون طرحی من را پر کنه.به اضافه ی قیمه بادجون و حتی مواد ماکارونی...برادرم میگفت موقع پوست کندن بادمجون ها سادات را دیده که ریز ریز اشک میریخته...عوارض بیست و شش سال زندگی در این خونه و وابستگی بیش از حد آدمهاش به من و من به آدم هاش...
نشستم پشت لپ تاپ که اپیزودی از سریال مورد علاقه ام را ببینم و پیامکی که دلم نمیخواست بیاد اومد...بالاخره یک روز وقتش
هیچوقت تا این حد تو را عصبی ندیده بودم. دیشب کلمه‌هایت، درست شبیه زمانی که در پیاده‌رو از وسط کبوترها عبور می‌کنی و یک دفعه همه‌شان پرواز می‌کنند، پرت می‌شدند سمت من. انگار جایی روی قلبت فشار آورده بودم که اینطور پا می‌گذاشتی روی برگ‌های ریخته‌ی زندگی‌مان و خش خش شان گوشم را درد می‌آورد. سکوت کردم که حرف‌هایت را بزنی. توی دلم می‌گفتم بگو، بدترین حرفی که می‌توانی بزنی، طوری تحقیرم کن که بتوانم فراموشت کنم... شاید حق با تو باشد. من خیلی
17 آذر هم گذشت.
صبح بازم بارون شدیدی میومد تقریبا یه هفته ای میشه هوای رشت ابری و بارونیه این مسئله باقی بچه ها رو که از استان های دیگه میان دانشگاه مدت هاست اذیت میکنه. خواب خوبی داشتم حدود 6 ساعت. دارم به کم خوابی عادت میکنم. عامل حساسیت رو پیدا کردم و کاملا مهار شده چند روزی هم میشه که آبریزش بینی دیگه ندارم. کلاس صبح یه استاد خسته داشتیم که بعد از حضور غیاب اجازه میداد بچه ها برن و باقی کلاس رو نشینن. خیلی از پسرا هم جیم میزدن می رفتن. کلاس بعدی
هنوز پاییز باغ مادربزرگه خودش رو نشون نداده و تنها تصویری که هر سمتی سرتو بگردونی می‌تونی ببینی، انارترش‌های هزارپاره‌شده سر درختن. همونایی که زودتر از برگا رو زمین می‌افتن و می‌تونی هزار تا کادر بی‌فیلتر ببندی ازشون. همونایی که هیچکس نمی‌ره تو باغ تا اونارو بچینه. حتی اگه هم کسی دستشو بالا برد برای چیدنشون، به خاطر خودشون نیست. به خاطر ربیه که واسه فسنجون می‌خوان، یا شاید به خاطر هسته‌ایه که واسه زیتون‌پرورده می‌خوان. هیچ‌کس انارت
هر روز با خودم میگویم "امروز داستانی خواهم نوشت." اما شب، بعد از شستن ظرف ها خمیازه می کشم و می گویم "فردا، فردا حتما خواهم نوشت."
  ظرف های شام را شستم آشپزخانه را تمیز می کنم و می روم جلوی تلویزیون می نشینم. با خودم می گویم روی تکه ای کاغذ خلاصه داستانی را که در ذهن دارم در چند جمله می نویسم و کاغذ را می چسبانم به آینه دستشویی که فردا وقت دست و رو شستن، یادم بیاید که می خواستم داستانی بنویسم. فردا بعد از اینکه ناهار درست کردم، قبل از آمدن بچه ها ا
کله‌ام بوی قرمه سبزی می‌داد. بوی قلیه با ماهی‌های آزاد خلیج فارس. بوی پلو مکزیکی‌ای که لابه‌لایش میگو هم پیدا می‌شود. بوی پلو عدس‌های مامان بزرگم. بوی برنج و مرغ‌های مادرِ مامان بزرگم. بوی کباب‌های ظهر جمعه‌ای که بابایم درست می‌کند. بوی ترشه تره‌ی رِشتی. بوی کوفته‌های سلف دانشگاه. با همین کله‌ی هفت خطِ هشت بو می‌ایستادم به بحث. به اینکه خودتان را جمع کنید و کار راه بیندازید. به اینکه فکر کردی چه خری هستی. با کارمندان اداره. با گشت ارشا
من آشپزی رو دوست دارم،واقعا دوست دارم ولی امشب دیگه مطمئن شدم تو قراری که سر آشپزی کردن تو این ایام گذاشتیم سرم کلاه رفته -_- 
ناهارا با منه شاما با بابا...بعد ناهارا چی‌ میخوریم:
قیمه،قرمه سبزی،سبزی پلو با ماهی،لوبیا پلو و غیره...
شاما چی میخوریم:
املت، تخم مرغ و آویشن، نون و پنیر و تربچه-_- ، سیب زمینی پنیری، بخوام‌منصف باشم یه شبم لازانیا درست کرد یه شبم ماکارونی:/ 
حالا قبل این ماجرا مرغ شکم پر هم درست میکردا، الان که دیگه همش خونه اس فقط شام
 
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می‌گذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلف
دلم روزهای روشن می‌خواد؛ حدودا ۴ ماه داشتم آب و نسکافه رو با نی می‌خوردم، اون اوایل هم هر چیزی رو با شیر مخلوط می‌کردم و این می‌شد صبحونه‌ من مثلا. بعد از ۴ ماه که این کابوس تموم شد، حالا دو روزه که دوره‌ جدیدی شروع شده و من حس بویایی و چشاییم رو کاملا از دست دادم. یه بار نوشته بودم که شما اگه پیتزا رو هم با نی بخورید، هیچ وقت سیر نمی‌شید؛ حالا بذارید به تجربیاتم در این خصوص این رو هم اضافه کنم که شما اگه مزه‌ی غذایی رو متوجه نشید، نه تنها لذ
تو روز nام قرنطینه بابام گفت اگه مردم وصیت نامه ام رو میدونید ، منم با نگاه واقع گرایانم وارد شدم و گفتم باید بنویسیش چون ما نمیدونیم و خب اینا سه ساعته این حجم از عشق و علاقه من رو مسخره می کنن و می خندن:/
خلاقیتمون هم توی این ایام بالا رفته مثلا مامانم توی فسنجون عدس ریخت!!!البته وااااقعا خوشمزه شد ولی خب منظورم از این حرف عمق ایده های جدیدی عه که به مغز این زن هجموم آورده:||||[
یا مثلا می خواست موهاش رو کوتاه کنه ولی ترسید بره آرایشگاه و قیچی رو
یک عدد نیل هستم.پاکِ پاک.هیچ اثری از درد و خماری از روز شنبه تا کنون در من دیده نشده
اگه شما اذیت شدین بهتون تسلیت میگم.شما یک موتادید
از شوخی گذشته من یکى واقعا اذیت نشدم.خیلی وقته که ادمای واقعی زندگیم رو کنار خودم تحت هر شرایطی دارم و دایره ى ارتباطاتم خیلی محدود شده.فعالیت مجازیم،توی بلاگستان که خودتون میدونید چطوریه.اینستاگرام محدود.تلگرام و واتساپ محدود.واقعا چیزی اونجا انتظارم رو نمیکشه.البته دوستای مجازیم برام خیلی با ارزشن و دوست
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج -  خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
سلام
شنبه شب بود، رفته بودیم برای نماز مغرب و بعدش تو حیاط حرم، کنار یکی از دوستان همراهمون نشسته بودیم به گب زدن.... همسر زنگ زد که باشو بیا بریم برای شام! بعد آروم گفت غذای حضرتی بهمون دادن!!!
سه رو آخر سفرمون رو مهمان یه اردو بودیم. دوستان داخل اردو گفته بودن یه وعده غذای حضرتی خواهیم داشت، اما مسیول گفته بود اسم شما جزو لیست غذا نیست :( و ما هم دل کنده بودیم!
حالا زنگ زده بود و دو تا برگه ی غذای حضرتی برامون آورده بود.... فکر کردیم باید بریم صحن آز
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
 
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
1 عدد پیاز
500 گرم سبزی (اسفناج، تره، جعفری. پاک کرده و خرد شده، تره بیشتر و اسفناج کمتر)
1 لیوان لوبیا چیتی و نخود خیس کرده (باهم)
روغن برای سرخ کردن
زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
5 عدد لیمو عمانی یا 1 قاشق غذاخوری پو
مجله اینترنتی بخدانید – بخندید و بخوانید و بدانید در بخدانید
دوستان و همراهان عزیز یکی از سایت های مطرحی که امروز قصد معرفی آن را داریم مجله سرگرمی بخدانید با آدرس (https://bekhdanid.ir ) است که در زمینه های مختلفی در حال فعالیت می باشد.
آموزش اوریگامی- مجله سرگرمی بخدانید
در کنار همه آموزش هایی که در این سایت وجود دارد آموزش اوریگامی یکی از مهمترین و موثرترین موارد است. آموزش اوریگامی در واقع همان بازی با کاغذ است که می توان به کمک کمی هنر به خرج دادن
یکی از بزرگ ترین و اعصاب خورد کن ترین چالش های دنیا (حداقل برای من ) توضیح دادن وحل کردن سوالاتیه که در زمینه ی تکنولوژی مادر و پدرم ازم میپرسن. دلیلش هم اینه که فکرمیکنن غرورشون شکسته میشه (شاید) و هرچقدر هم که توضیح میدی اقا من احساس برتری نمی کنم ! خوب ازم پرسیدی دارم توضیح میدم دیگه! متوجه نمی شن ! 
مثل این میمونه که من ازش بپرسم چجوری قرمه سبزی بپزم و بالا سرم وایسته و هراشتباه رو یاداوری کنه و گهگداری هم از گوش ندادن من اعصابش خورد شه و بعد م
سال ۹۶ موقع انتخابات، کارآموزی ترم آخرمان بود. برعکس انتخابات مجلس ۹۴ که در فضای ایزولهٔ دانشگاه بودم و فقط چند دیدار دانشجویی داشتیم با بعضی از کاندیداهای مجلس، آن سال صبح‌به‌صبح با آدم‌های واقعی رو‌به‌رو می‌شدم. آدم‌های واقعی جامعهٔ واقعی. از بین همهٔ بحث‌های آن روزها، همهٔ تکه‌ها، عصبانی شدن‌ها، بی‌تفاوت بودن‌ها و حتی بگویم ادا اطوارها، یه جمله توی ذهنم ماند. یکی از کارمندان آزمایشگاه بیمارستان یک بار گفت: «هم من، هم خانومم تو
بیوگرافی حسین تهی؛ خواننده رپ
حسین تهی یکی از خوانندگان رپ است. وی از سال ۱۳۷۹ به طور غیر حرفه‌ای وارد عرصه موسیقی شد و ترانه‌هایش را در استودیوی خانگیش ضبط و تکثیر می‌کرد.  حسین تهی با ترانه «رقص» خودش را در دل مخاطبانش جا کرد و با ترانه «کلید» به اوج محبوبیت و معروفیت رسید. حسین تهی دوره ای را با تتلو در قالب گروه T&T همکاری کرد و همین باعث شد این دو در کنار هم بیشتر و بیشتر دیده شوند.
نام: سید حسین موسوی
نام مستعار: حسین تهی
متولد: 6 بهمن 1364
چند وقت پیش در مسجد نصیرالملک شیراز نشسته بودم و حیرت زدگی توریستهای خارجی در برابر رد شدن نور از شیشه های رنگی مسجد را نگاه میکردم . به این فکر کردم که یک نفر در ایران ، بدون اینکه بنشیند فکر کند چطور جهانی شود، از سر ذوق و قریحه ایرانی اش، بینایی ساخته که چون تمام ذوق و قریحه ایرانی را در آن رعایت کرده، سالانه هزاران توریست برایمان جذب میکند، چیزی که از نظر ما ایرانی ها شاید بسیار عادی به نظر برسد. همانجا هجوم اطلاعاتی که به سرم میامد باعث شد
گوشی همراهمان را روشن نمودیم و با حجم بسیار بالای تماس های مشتاقان گفتگو با خودمان مواجه شدیم!از یکی از این مشتاقان سینه چاک پرسیدیم خواهان چه نصیحتی بودی فرزندم؟شیطنتش گل کرد و با شیطنتش عصبانیت ما را برانگیخت!برآن شدیم مطلبی روانپزشکانه بگذاریم تا صفا کنید:
ما زمانی که خشمگین شویم از شدت رافت و خوبی و گل بودنمان میبخشیم برود پی کارش اما انسانهای عادی ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺧﺸﻢ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻗﻠﺐ، ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﺩﺭ ﻋﺮﻭﻕ، ﻣﺰﺍﻥ ﺗﻮﻟﺪ ﺗﺴﺘﺴﺘﺮﻭﻥ ﻭ
ترم سنگینیه!
یعنی یه طوفانیه که نمیدونم چجوری از پسش باید بر بیام!ولی اگه بربیام چقد به خودم افتخار کنم :)
یه سری چیزا یهو میاد سر راهت بدون اینکه براش نقشه ای کشیده باشی!من خیلی به این چیزا اعتقاد دارم!
بچه ها میگفتن تا قبل از اینکه سر کلاس الکترونیک برسم همههه ساکت بودن!وقتی من رسیدم و سوالام شروع شد همه بچه ها هم فعال شدن :)
بهم انگیزه داد این خبره :)))
همه چی خوبه ولی فکر کنم ارامش قبل طوفانه!طوفان ترم ۵ با ۱۹ واحد اختصاصی سنگین!
دیوونم؟!شاید!
به

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها